Darth9VaDeR

Members
 • Content count

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Darth9VaDeR last won the day on August 26 2010

Darth9VaDeR had the most liked content!

Community Reputation

58 Pwner

About Darth9VaDeR

 • Birthday 03/09/1995

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Thiva

Recent Profile Visitors

5,228 profile views
 1. Η Ε3 εκτός των, αναμενόμενων τίτλων, είχε και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Μία από αυτές ήταν η ανακοίνωση μετά από πολύ καιρό, για την συνέχεια της σειράς SLY Cooper! Πραγματικά με ευχαρίστησε το γεγονός πως θα υπάρξει 4η συνέχεια στο επιτυχημένο κλέφτη της Sucker Punch. Mάλιστα παρουσιάστηκε και το πρώτο teaser trailer, που δείχνει και την ημερομηνία κυκλοφορίας, που είναι το 2012. Αν και αν κααστραφούμε τότε; Παρακολουθήστε το τρέιλερ όπως παρουσιάστηκε στην φετινή, γεματή δράση και εκπλήξεις, E3! http://www.youtube.com/watch?v=HvuiXd3ezvY
 2. Σύμφωνα με φήμες ένας νέος τίτλος Star Trek θα κάνει την εμφάνισή του το 2012, και θα πρόκειται για συνέχεια του reboot της σειράς που γράφτηκε από τον J.J. Abrams. Το νέο παιχνίδι θα προσφέρει μια co-op adventure εμπειρία για όλους τους φαν της σειράς και θα δημιουργηθεί από την Digital Extreme ενώ το σενάρια θα επιμεληθεί ο συγγραφέας του God of War, Marianne Krawczyk. O τίτλος σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει το 2012 καλοκαίρι για PS3, Xbox και PC.
 3. μην ανησυχεις ρε μια χαρα τα πας συνεχισε
 4. ωραιος ρε εγω τωρα αρχιζω και συνθετα δικα μου κομματια!
 5. Μιας και γνωρίζω ορισμένα πράγματα περί πληροφορικής θα αναφερθώ στην ορολογιά δίκτυο. 1. Τι είναι το δίκτυο Δίκτυο θεωρείται το σύνολο των μέσων που επιτυγχάνουν να γεφυρώσουν ενσύρματα η ασύρματα δύο η και περισσότερα τερματικά με σκοπό την μετάδοση οποιασδήποτε μορφής δεδομένων. 2. Είδη Δικτύων Τα δίκτυα στην Πληροφορική διαθέτουν πληθώρα ειδών κυρίως λόγω της ποικιλομορφίας των απαιτήσεων των χρηστών του. Εμείς εδώ θα παραθέσουμε τα κυρίαρχα είδη δικτύων τα οποία αποτελούν πρότυπο για οποιοδήποτε άλλο είδος δικτύου. Διαδίκτυο ή Internet Επαγγελματικό δίκτυο ή δίκτυο γραφείου (Intranet) Οικιακό δίκτυο Ας αναλύσουμε στην συνέχεια το κάθε είδος! Τα διαδίκτυα είναι δίκτυα ευρείας περιοχής τα οποία καλύπτουν γεωγραφικές περιοχές μίας ή περισσοτέρων ηπείρων διασυνδέοντας επιμέρους δίκτυα. Σε ένα διαδίκτυο μπορεί να συνυπάρχουν διασυνδεδεμένοι υπολογιστές και δίκτυα που χρησιμοποιούν διαφορετικές τεχνολογίες και λειτουργικά συστήματα. Το Διαδίκτυο (Internet) είναι το μεγαλύτερο τέτοιου είδους δίκτυο και το περισσότερο διαδεδομένο στον κόσμο αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά. Τοπικά Τα τοπικά δίκτυα ή και LAN (local area networks) είναι δίκτυα που συνδέουν υπολογιστές σε κοντινές αποστάσεις, π.χ. από υπολογιστές που βρίσκονται σε ένα δωμάτιο μέχρι υπολογιστές που απέχουν μερικά χιλιόμετρα μεταξύ τους. Χρησιμοποιούνται συνήθως για να συνδέουν προσωπικούς υπολογιστές και σταθμούς εργασίας σε γραφεία εταιρειών, εργοστάσια, πανεπιστήμια κ.λπ. Τέλος να αναφερθώ στις κατηγορίες που εντάσσονται τα δίκτυα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους: 1. Ανάλογα με το φυσικό μέσο διασύνδεσής τους χαρακτηρίζονται ως ενσύρματα ή ασύρματα. 2. Ανάλογα με τον τρόπο πρόσβασης σε αυτά χαρακτηρίζονται ως δημόσια ή ιδιωτικά δίκτυα. 3. Ανάλογα με την γεωγραφική κάλυψη του δικτύου χαρακτηρίζονται ως τοπικά (LAN και WLAN), μητροπολιτικά (MAN και WMAN), ευρείας κάλυψης (WAN και WWAN) και προσωπικά (PAN και WPAN). Οι χαρακτηρισμοί με το πρόσθετο W ανταποκρίνονται στον ασύρματο (Wireless) τρόπο σύνδεσης.
 6. ποσο καιρο κανεις;
 7. εγώ παίζω πιάνο, αρμόνιο και κιθάρα. Πιάνο αρμόνιο 10 χρόνια ενώ κιθάρα μισό χρόνο αλλά επειδή γνωρίζω τις βάσεις είναι εύκολο. Επίσης έχω τελειώσει θεωρία και ασχολούμαι με αρμονία. Παράλληλα έχω δικό μου band, τους StarFire και ο πρώτος μας δίσκος θα είναι έτοιμος τον Αύγουστο με τίτλο "Supernova"!
 8. ετοιμη νεα εικονα παιδια!
 9. δεν μπορεσα να βρω μεγαλυτερη εικονα
 10. Σάλος προκαλέι η αποκάλυωη του boxart του Diablo III καθώς φαίνεται πως πρόκεται για fake. Aν και το boxart δείχνει καυτό, υπάρχει κάτι το περίεργο πάνω του. Αν παρατηρήσετε προσεχτικά, θα διαπιστώσετε την ύπαρξη ενός κωδικού για το World Of Warcraft (wtf?). Περιμένουμε να δούμε περισσότερα σε λίγο καιρό.
 11. Και ναι, νέες πληροφορίες ήρθαν να ταράξουν τα νερά στο επερχόμενο Uncharted. Αφού μάθαμε την ιστορία και τις περιοχές που θα διαδραματίζεται το παιχνίδι, καιρός είναι να εμβαθύνουμε στα gameplay κομμάτια. Ο co-president της Naughty Dog, Christopher Balestra, αποκάλυψε νέες πτυχές του Uncharted 3. Πρώτον όσον αναφορά τον Drake, θα υπάρχει επιλογή sprint επιτέλους ενώ επιπλέον θα μπορούμε να φτιάχνουμε τον εξοπλισμό μας αφού θα υπάρχει customazation mode. Eπιπλέον ανακοινώθηκε και επίσημα η split screen. Tέλος ο Balestra δήλωσε πως θα υπάρχει αλληλεπίδραση τόσο με το Youtube, oπου θα βλέπετε βίντεο χωρίς να σταματάτε το game σας, αλλά και το Facebook όπου θα μπορείτε να δείτε ποιοι φίλοι σας είναι online στο PSN!
 12. Kι όμως, για λόγους προώθησης του νέου Internet Explorer 9, η Soap Interactive, σε συνεργασία με τη Microsoft και τη Namco Bandai, παρουσίασε πρόσφατα μια νέα ιστοσελίδα με τον τίτλο World's Biggest Pac-Man. Όπως παρατηρείται και στην φωτογραφία από πάνω πρόκειται για επίπεδα που έχουν δημιουργήσει οι παίχτες και που βρίσκονται το ενα δίπλα στο άλλο. Επιπλέον δεξιά υπάρχουν αρκετά στατιστικά στοχεία (πόσες ζωές έχουν χαθεί, πόσες μπίλιες έχετε φάει κ.α). http://worldsbiggestpacman.com/
 13. Kι όμως, φτάσαμε αισίως τα 4 εκατομμύρια επίπεδα στο LBP. Ποιος να το πίστευε πως όταν πρωτοξεκίνησε αυτός ο μικρός χαριτωμένος χαρακτήρας που ακούει στο όνομα SackBoy, ότι θα φτάναμε σε τόσα εκατομμύρια levels! Για την ακρίβεια τα επίπεδα (LBP 1 + LBP 2) είναι 4,141,742. Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό η Media Molocule θα λανσάρει στην αγορά (PSN) ένα μίνι πακέτο επέκτασης, με τίτλο Tron: Evolution Minipack στις 26 Απριλίου. Επίσης τον επόμενο μήνα θα βγει και ένα Killzone Minipack, που θα προσφέρει νέα κοστούμια και stickers.
 14. black ops για zombies & story !!! αλλά και το modern warfare είναι τέλειο. Περιμένω να βγει και το 3ο!